Anmäl dig till träff 2020

Vi har nu börjat vår planering av SMV träff 2020, men det finns ett litet orosmoment som kan göra att träffen inte blir av, jag tänker då främst på Corona viruset som härjar fritt runt om oss.

Årets träff kommer gå lite i LUGNETS tecken. Eftersom inga aktiviteter kan planeras så väljer vi att chilla med god mat & dryck på vårat egenbyggda långbord hela helgen. Kan vi åka till SMV eller gå på Wadköpings höstmarknad så kan vi göra så, men det får framtiden utvisa. Med mingel, fint väder och god mat & dryck kommer vi ändå få en superb helg.

Planeringen går lite på sparlåga och i väntan på besked från vår regering så tar vi emot anmälningar som vanligt, men vi väntar med att ta emot betalningen.

Anmälningsplikten vill vi ha kvar ifall vi planerar någon aktivitet på träffen och för att få en liten hint om hur många som kommer.

Sista anmälningsdag blir 27/7. Betalningen vill vi vänta med tills dagarna mellan 13/7 - 26/7. Just nu så har vi inget annat inbokat mer än ett SMV besök, och det är under förutsättning att regeringen godkänner den typen av sociala träffar då.

Vi som arrangerar detta ser hemskt gärna att ni bestämmer er tidigt och skickar in en anmälan om ni vill deltaga på träffen, även om det ännu inte är klarlagt att vi kan genomföra träffen.

Vi och Gustavsviks camping är på det klara med vad som gäller och kommer att komma ut med besked om träffen blir av eller inställd i god tid före avgiften behöver betalas in.

* = Obligatoriskt fält


Personligt

Boende

Boendet gäller endast träffdatum 14/8-16/8. Betalning via Swish 073-525 87 11 (Mia Löfquist) mellan 13/7 - 26/7. Har du inte swish, ring numret och prata med Mia. Övrig tid, före eller efter träffdatum, prata direkt med Gustavsviks camping.


Välj din ankomstdag?

Antal personer i ekipaget inkl barn?

Kommer du i SMV?