Hemsida
Meny
Nytt

SMV Register

SMV Register

Det är alltid kul och se vad andra har för husvagnar och i vilket skick dom är. I det här registret tänkte vi i intresse föreningen försöka fånga upp så många husvagnar som möjligt som finns i sverige. Är du villig och lägga upp din SMV här så är det några uppgifter som är obligatoriska. Uppgifter märkta med * är obligatoriska och kommer skrivas upp här på hemsidan ofullständiga uppgifter om husvagnen skrivs INTE in på hemsidan. I trafik* betyder att vagnen är körduglig, inte om den är inreggad eller avställd. Namn och Reg, är frivilligt. Utlänska vänner får mycket gärna vara med.

Har du bilder på husvagnen får du gärna skicka in dom till mig. Jag gör en sammanställning på en PDF med de uppgifter och bilder som jag får om fordonet och gör en länk  i Registret. Klicka på chassinumret så ser du bilderna.

Pdf'en kan du skriva ut hemma och använda på träffar eller utställningar som infoblad om din SMV. Vill du utöka eller ändra din info i pdf'en är det bara att skicka oss ett meddeland om vad du önskar ändra på din pdf, samt skriva ner de ändringar eller utökningar du vill göra.
Det får plats 3 bilder på infobladet, 4 bilder om det är lite text under "Övrig information".

För att komma med i registret skickar du in dina uppgifter till oss på ett av nedan beskrivna sätt.

Det finns vagnar i registret som kommer från annan media, dessa vagnar har jag inte lämnat ut Namn och Regnr på. Du ser endast Modell, Typ, År, Chassinr och ibland I trafik.

  • skicka ett mail till Peter Hjerpe, jopz62(a)hotmail.com
  • skicka ett PM på facebook till Peter Hjerpe
  • skicka info via hemsidans "Kontakta oss".

 

exempel på PDF.

  exempel på pdf

 

Husvagns Info

Anmäl din SMV till Registret. Informationen om husvagnen blir synlig för alla som besöker hemsidan.

Personlig Info

Informationen nedan måste jag ha för att kunna verifiera att du äger husvagnen. Info om Namn, Regnummer och chassienummer är obligatorisk för att bli med i listan, men det är också information som du kan välja bort så den inte syns online.

The information below I need to be able to verify that you own the caravan. Info about Name, Reg number and chassis number is mandatory to join the list, but there is also information that you can opt out so it is not visible online.

Övrig Info

top
Hemsida
Meny
Nytt

Här kontaktar du oss lättast:

Bernt Löfquist:
070-748 83 20
eller via mail här

Är det tekniska frågor svarar gärna:

Joost Ingelse:
0451-740 145 eller
070-257 52 17 mellan 18.00 - 21.30

Peter Hjerpe
Jag som gör hemsidan hittar du här

Vill du få kontakt med oss snabbt så finns många av oss på facebook dagligen, vi finns på gruppen SMV husvagnar

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Logga in